Rreth Nesh

Një vend për çdo gjë!

VIP Mobilje është shitore online për shitjen e mobiljeve. Këto produkte janë të prodhuara në Fabrikat e Grupit të kompanive tona dhe gjenden në Kombinatin e Drurit “Tefik Çanga” në Ferizaj. Brendet dhe repartet sipas prodhimeve që bëjnë janë, Tefik Çanga, Divani, Deco, Tedes, dhe Elittesofa. Është themeluar më 1947 dhe privatizuar në vitin 2005, rifillimi i prodhimit ka vazhduar më 2006.

10000
HAPPY CUSTOMERS
3
AWARDS WINNED
100000
HOURS WORKED
2169
COMPLETE PROJECTS

Happy Furniture To You!

Zgjedhje të pakufizuara 100%
Cmime të arsyeshme 100%
Transporti falas 100%