Imperial

Sale!

Imperial

1,200.001,500.00

****Garnitura 3+3+1 “IMPERIAL” ****

Te dy Treulësat jan me Hapje Dim:250x94cm, dhe 250*120 kur shtrihet! Dim: Fotele, 85*90cm përfshihen dhe 11 jastik.

Compare
Category:

Share this product

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Imperial”