Ballina

Po kërkoni mobilje për shtëpinë tuaj të re?

Vip Moblije disponon modele të ndryshme mobiljesh për cdo ambjent të shtëpisë tuaj me një shumëllojshmëri cmimesh dhe modelesh. Ju mund te shikoni koleksionet tona ne varesi te cdo ambienti duke zgjedhur kategorinë që dëshironi.  

Dhoma gjumi

Modeli C-1011

1,800.00 1,440.00
Garniturë 3+3+1+1 Dim: 230×90 cm, Përfshihen 12 jastëk. Mundësi të porosisë me 20 ngjyra të ndrysh…

Luna

1,249.00 999.00
Garniturë 3+3+1, Me hapje për fjetje. Dim: 230×90 cm, Përfshihen 4 jastëk. Dim: 230×120 cm kur hap…

Divana

Modeli C-1011

1,800.00 1,440.00
Garniturë 3+3+1+1 Dim: 230×90 cm, Përfshihen 12 jastëk. Mundësi të porosisë me 20 ngjyra të ndrysh…

Luna

1,249.00 999.00
Garniturë 3+3+1, Me hapje për fjetje. Dim: 230×90 cm, Përfshihen 4 jastëk. Dim: 230×120 cm kur hap…

Tavolina ushqimi

Modeli C-1011

1,800.00 1,440.00
Garniturë 3+3+1+1 Dim: 230×90 cm, Përfshihen 12 jastëk. Mundësi të porosisë me 20 ngjyra të ndrysh…

Luna

1,249.00 999.00
Garniturë 3+3+1, Me hapje për fjetje. Dim: 230×90 cm, Përfshihen 4 jastëk. Dim: 230×120 cm kur hap…

Trendi këtë sezon

Luna

1,249.00 999.00
Garniturë 3+3+1, Me hapje për fjetje. Dim: 230×90 cm, Përfshihen 4 jastëk. Dim: 230×120 cm kur hap…

Partneret tan!

We are always with you to make your project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam

Read More

Years Experience

Project Completed

Awards

Happy Clients