Rreth Nesh

Një vend për çdo gjë!

VIP Mobilje është shitore online për shitjen e mobiljeve. Këto produkte janë të prodhuara në Fabrikat e Grupit të kompanive tona dhe gjenden në Kombinatin e Drurit “Tefik Çanga” në Ferizaj. Brendet dhe repartet sipas prodhimeve që bëjnë janë, Tefik Çanga, Divani, Deco, Tedes, dhe Elittesofa. Është themeluar më 1947 dhe privatizuar në vitin 2005, rifillimi i prodhimit ka vazhduar më 2006.

[inspira_counter image="7965" number="10000" text="HAPPY CUSTOMERS"]
[inspira_counter image="7966" number="3" text="AWARDS WINNED"]
[inspira_counter image="7967" number="100000" text="HOURS WORKED"]
[inspira_counter image="7968" number="2169" text="COMPLETE PROJECTS"]

Happy Furniture To You!

Zgjedhje të pakufizuara 100%
Cmime të arsyeshme 100%
Transporti falas 100%

Leave a Reply

Your email address will not be published.