Sherbimet

SHERBIMET TONA

Ne ofrojmë ekspertizë në lëvizje, dërgesat e pajisjeve, çmimet më të mira dhe garantojmë punën tonë nga profesionistë të trajnuar!

 

Dhoma Gjumi

Shtretër dhe dyshekë, orman, komodinë, dhe komodë me pasqyre.

 

Tavolina

Tavolinë buke, tavolinë pune, tavolinë mesi, dhe lloje tjera.

 

Karrige

Karrige për lokale, kafiteri, terasa e shume lloje te tjera.

 

Garnitura

Garniturë për dhomë të ndejës, garniturë për zyre, separe, garniturë me hapje dhe pa hapje.

 

Kuzhina

Kuzhina moderne të formave të ndryshme.

 

Komoda

Lloje të ndryshme të TV komodave.